Book eller køb her

Husordensregler

Må jeg tage min egen mad og drikke med?

Det er IKKE tilladt at medbringe egen mad og drikke. 

 

Hvad skal jeg gøre kl. 21:30, når jeg har spist hos jer?

Gæster du Restaurant Hallundbæks, sørger vi selvfølgelig for oprydningen. Din gastronomiske oplevelse alt inklusive varer kl. 18:30-21:30, men din aften behøver bestemt ikke slutte der. Du er mere end velkommen til at fortsætte aftenen i vores lounge / hyggelige barområde, når restauranten lukker kl. 21:30.

 

Må jeg ryge indenfor

Det er ikke tilladt at ryge indendørs. Til gengæld er der masser af siddepladser på vores store og overdækkede udeareal, hvor du også finder askebægere.

 

MÅ JEG TAGE MIN HUND MED?

Det er desværre ikke tilladt at tage sin hund med indenfor, medmindre det er en førerhund. MEN du er altid velkommen til at have din hund med på vores store udendørsområde. Den skal dog altid være i snor. Du er altid velkommen til at spørge vores personale om vand til din hund, hvis ikke vi allerede har stillet det frem udenfor. Vi sætter dog pris på, at du selv sørger for at rydde op efter din hund, da den ikke selv kan.

 

Må jeg købe alkohol, selvom jeg ikke er fyldt 18 år?

Du må ikke købe alkohol, hvis du er under 18 år. Vores personale har ret til at spørge om ID.

 

Hvem er fotografen?

Vi tager ofte billeder til de sociale medier. Hvis du ikke føler dig tilpas med det, er du velkommen til at tage fat i vores fotograf og gøre ham/hende opmærksom på dette.

 

Praktisk info