Book eller køb her

Om konceptet

Vi tror på, oplevelser er værd at samle på. Derfor inviterer vi til helt unikke oplevelse hos os. Du får Hallundbæks gastronomisk oplevelse alt inklusive, som du kender det, men vi præsenterer lige netop denne weekend og KUN weekends udvalgte dag/dage noget ekstra til din gastronomiske oplevelse. Vi kalder det Hallundbæks præsenterer. 

 

Hallundbæks præsenterer – en Unik og enkeltstående spiseoplevelse

Hallundbæks gastronomisk oplevelse alt inklusive er en komplet menu med et udvalg af drikkevarer ad libitum. Drikkevarerne er tilpasset retterne, og alt dette kan du nyde i godt selskab i G.A.S.A.’s rustikke omgivelser. Der er derfor ingen grund til bekymring om tilkøb – det hele er nemlig med i prisen, så du ikke skal gå på kompromis for at få en fuldendt gastronomisk aften.

På udvalgte datoer præsenterer vi en helt unik og enkeltstående begivenhed. Vi ønsker nemlig at give dig muligheden for en helt unik oplevelse, du kun kan opleve hos os og kun dén weekend, vi har udvalgt til formålet. 

Læs herunder om vores kommende Hallundbæks præsenterer begivenheder. 

Hallundbæks præsenterer: Restaurant Tusindårsskoven

Når du 27.-29. juni 2024 nyder det danske sommervejr, masser af god musik og gode oplevelser på Tinderbox – hvad mere kan man så ønske sig? Vi har et bud:

Uanset om du er på festival med venner, familie eller måske med kunder eller samarbejdspartnere, så kan jeres spiseoplevelse i år være anderledes. 

Skru op for selvforkælelsen og gå ikke på kompromis med hvide duge, stole med ryglæn. Vi tilbyder nemlig en fuld restaurantoplevelse med Restaurant Tusindårsskoven, der er lokaliseret på Tinderbox-pladsen.

Læs mere her

Hallundbæks Præsenterer: It's A Beautiful Day 3/2 2024

Vi har den store fornøjelse at invitere på 3-retters middag med udvalgte drikkevarer, koncert med U2-bandet Die Herren og sidst men absolut ikke mindst kan du opleve DJ Ulrik Storm.

Læs mere her →

Hallundbæks Præsenterer: Fiske og skaldyrs klassiskere fra Falsled Kro

*UDSOLGT*

10/6 2023

Dette arrangement er udsolgt.

Vi har den store glæde at have Per Hallundbæk i køkkenet og sørge for en lækker gastronomisk oplevelse alt inklusive med 7 serveringer. Her kan du opleve hans fiske & skaldyrs klassikere fra sine 10 år på Falsled kro, der bl.a. består af letrøget ørred, sort hummer, marineret multe, havtaskehale og Hallundbæks signaturret. 

Læs mere her →

Hallundbæks præsenterer: Kokketræf

*UDSOLGT* 

17. & 18. marts 2023

Dette arrangement er udsolgt. 

Vi har den store glæde at få besøg af nogle af landets bedste kokke: Henrik Jyrk og Yves Le lay. Sammen med køkkenchef på restaurant Hallundbæk, Jacob Mikkelsen, og Per Hallundbæk selv vil de lave en 6-retters gourmetmenu med nogle af de bedste retter fra deres mange år i køkkenet.

Læs mere om kokketræf her