Book eller køb her

En verden af vine

Hvad hører sig til en god gastronomisk madoplevelse? 

For os hører sig i den grad gode vine til. Derfor udvælger vi vores vine i samarbejde med vores samarbejdspartner Allan fra H.J. Hansen vine. Kvaliteten, du oplever i vores aktuelle menu, ønsker vi at komplementere med et lækkert udvalg af drikkevarer. Vinene er tilpasset de enkelte menuer alt efter sæson og menu. Vi sørger også for at udvælge forskellige vine, så der er noget til enhver smag. Vi har både rødvine, hvidvine, dessertvin og alkoholfrie vine. 

Vil du opleve en gastronomisk aften alt inklusive? 

Book bord her

Skænk-selv-vinbar

En gastronomisk aften på vores restaurant er alt inklusive. Dette betyder bl.a., at du frit kan tage for dig i vores skænk-selv-bar af vine. I vores skænk-selv-bar finder du vores udvalg af vine samt beskrivelser om, hvordan den enkelte vin smager. På den måde kan du smage forskellige vine, men du kan også hurtigt udvælge din foretrukne smagsnuance. Aftenen varer 3 timer, hvorfor der er rig mulighed for at tage sig god tid til at læse om den enkelte vin.

Er du en rigtig vinentuasiat? Så har du mulighed for at tilkøbe finere vine. For eksempel en Chablis eller en Barolo. 

Er du ikke til vine? Bare rolig – du kan frit henvende dig i baren til vores bartendere, der kan præsentere dig for vores store udvalg af øl, specialøl og sodavand. 

Book bord her

Vil du opleve en gastronomisk aften?

Book bord her