Høstens glæder (15/8 – 9/11)
SNACKS
Rørt tatar af fersk tun med creme fraiche, piment d`espelette & lime.
Consommé af solmodne tomater med agurk & olivenchips.
*
FORRET: OKSEFILET – SOMMERTRØFFEL – TOMAT
Tynde skiver af marineret fynsk oksefilet med grillet squash,
råsyltede tomater, trøffelcreme, sprøde kartoffelchips & urter.
*
HOVEDRET: svinekæber – svampe – løg
Glaserede svinekæber med sprød kartoffelkrokette,
bagte løg fyldt med svampe & cremet estragonsauce,
selleripure & sauce med kraftig rødvinsglace med sennepskorn.
*
DESSERT: tærte – tonkabønneparfait – hyldeblomst
Bagt tærte med tonkabønneparfait, kompot af sommerrabarber,
hyldeblomst marengs, friske hindbær & crumble.
*
Friskbagt focaccia brød
*
Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her)
*
Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.
*