Book eller køb her

sommerfornemmelser (19/4 – 18/8)

SNACKS

Kold kartoffel-porre suppe med ramsløg.
Butterdejs-croustillant med oliven og tomattapenade

*

FORRET: TUN – HVIDE ASPARGES – AGURK

Grillet tun med hvide asparges, friskostcreme og
marinerede agurker samt brødcroutons og basilikumolie.

*

HOVEDRET: KYLLINGEBRYST – RAVIOLI – PORTVIN

Grillet kyllingebryst på smørdampede porrer og små grøntsager med marinerede grønne asparges og parmesanost.
Hertil kartoffelfondant med spinatravioli og parmesan og cremet portvinssauce.

*

DESSERT: JORDBÆR ROMANOFF A LA HALLUNDBÆKS

Jordbærmousse med cointreau og appelsinsorbet med friske jordbær, cremé på tonkabønner og jordbærgelé

*

Friskbagt focaccia brød

*

Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her) 

*

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

*

Book bord her →

Sæsonens menu

Du kan glæde dig til en spiseoplevelse, hvor Gastronomisk Chef, Per Hallundbæk har sammensat menuen med passion for sæsonens råvarer. Per Hallundbæk har, med mere end 30 år som kok og som tidligere køkkenchef på Falsled Kro, en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Han har de kreeret en menu med velsmagende og spændende råvarer og med fokus på det gode håndværk. Menuen kommer løbende til at skifte efter årstiden og råvareudvalget.

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

Book bord her