Book eller køb her

Høstens glæder (15/8 – 9/11)

SNACKS

Rørt tatar af fersk tun med creme fraiche, piment d`espelette & lime.

Consommé af solmodne tomater med agurk & olivenchips.

*

FORRET: OKSEFILET – SOMMERTRØFFEL – TOMAT

Tynde skiver af marineret fynsk oksefilet med grillet squash,
råsyltede tomater, trøffelcreme, sprøde kartoffelchips & urter.

*

HOVEDRET: svinekæber – svampe – løg

Glaserede svinekæber med sprød kartoffelkrokette,
bagte løg fyldt med svampe & cremet estragonsauce,
selleripure & sauce med kraftig rødvinsglace med sennepskorn. 

*

DESSERT: tærte – tonkabønneparfait – hyldeblomst

Bagt tærte med tonkabønneparfait, kompot af sommerrabarber,
hyldeblomst marengs, friske hindbær & crumble.

*

Friskbagt focaccia brød

*

Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her) 

*

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

*

Book bord her →

Sæsonens menu

Du kan glæde dig til en spiseoplevelse, hvor Gastronomisk Chef, Per Hallundbæk har sammensat menuen med passion for sæsonens råvarer. Per Hallundbæk har, med mere end 30 år som kok og som tidligere køkkenchef på Falsled Kro, en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Han har de kreeret en menu med velsmagende og spændende råvarer og med fokus på det gode håndværk. Menuen kommer løbende til at skifte efter årstiden og råvareudvalget.

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

Book bord her