Book eller køb her

Vinterglød

Periode: 19/1 – 27/4 2024 (begge dage inkl.)
OBS: I perioden 8/2-17/2 gælder vores vinterferietilbud – læs mere her

*

Snack: Rødbeder – Ras el Hanout – peberrod
Havsaltbagte rødbeder marineret i Ras el Hanout med peberrodsfløde og grissini

*

Snack: Arborio ris – trøffel – parmesan
Sprød risottokugle med trøffel & parmesan
samt basilikumscreme & paprika

*

Forret: Laks – røg – æbler & havtorn
Koldrøget færøsk laks med havtorn, creme double, små salater
& vinaigrette på granny smith æbler samt rischips

*

Hovedret: Nakkekam – løgtærte – knuste kartofler – pærer   
Grillet nakkekam af gris glaseret med rød- & portvinssauce
med små grøntsager på kompot af knuste kartofler,
løgtærte med karamelliserede løg & syltede hvidløg samt rosmarinstegte pærer

*

Dessert: Solbær – kvæder – lakrids – hvid chokolade 
Mousse af modne sensommersolbær med karamelsauce & hasselnødder samt sorbet på
kvæder fra Sydfyn på solbærkompot toppet med sesamkiks & brændt hvid chokolade

*

            Hjemmebagt brød og friskostcreme

*

Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her) 

*

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

*

Book bord her →

Sæsonens menu

Du kan glæde dig til en spiseoplevelse, hvor Gastronomisk Chef, Per Hallundbæk har sammensat menuen med passion for sæsonens råvarer. Per Hallundbæk har, med mere end 30 år som kok og som tidligere køkkenchef på Falsled Kro, en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Han har de kreeret en menu med velsmagende og spændende råvarer og med fokus på det gode håndværk. Menuen kommer løbende til at skifte efter årstiden og råvareudvalget.

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

Book bord her