sommerfornemmelser (19/4 – 25/7)
SNACKS
Kold kartoffel-porre suppe med ramsløg.
Butterdejs-croustillant med oliven og tomattapenade
*
FORRET: TUN – HVIDE ASPARGES – AGURK
Grillet tun med hvide asparges, friskostcreme og
marinerede agurker samt brødcroutons og basilikumolie.
*
HOVEDRET: KYLLINGEBRYST – RAVIOLI – PORTVIN
Grillet kyllingebryst på smørdampede porrer og små grøntsager med marinerede grønne asparges og parmesanost.
Hertil kartoffelfondant med spinatravioli og parmesan og cremet portvinssauce.
*
DESSERT: JORDBÆR ROMANOFF A LA HALLUNDBÆKS
Jordbærmousse med cointreau og appelsinsorbet med friske jordbær, cremé på tonkabønner og jordbærgelé
*
Friskbagt focaccia brød
*
Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her)
*
Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.
*