VINTERFERIETILBUD
(06.-08. og 11.-15./02/25)
FORRET
Jomfruhummersuppe med cognac, selleri,
krydderurter og dild.
*
HOVEDRET:
Oksefilet med sprød kartoffelkroket, marinerede broccolini
og svampesauce.
*
DESSERT:
Hvid chokoladekage med flødeost og havtorncreme.
*
06.-11. og 12.-13.: 295,-
07.-08. og 14.-15.: 325,-
Inklusive drikkevarer. Der er bl.a. et bredt udvalg af vine, øl, specialøl, alkoholfri
og forskellig saft. Så der er noget for enhver smag,
uanset om selskabet blot ønsker et enkelt glas
eller vil igennem hele udvalget.
Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her)
*
Book dit bord via knappen her – forudbetaling kræves.
*