Book eller køb her

Hallundbæks præsenterer: Kokketræf

Vi er stolte af at kunne byde velkommen til vores gode ven Søren Gordon fra Gordon Sushi i Læsøgade. Hallundbæks præsenterer et brag af en aften med 2 af de bedste japanskinspirerede fiskeretter fra Søren og 2 af Per Hallundbæks’ bedste retter med vildt og svampe samt dessert og snacks. Menuen er: Vildt fra land & hav.

Aftens vine er fundet af vores hussommelier Allan Jørgensen fra HJ Hansen vine.

Aftenen kan KUN opleves d. 11. november 2023 fra kl. 18:30.

Køb billetter her

Aftenens forløb

Ved ankomst 18:30 får I serveret en lækker velkomst cocktail.

*

3 AMUSE BOUCHE

Velkomst cocktail med yuzu, gingerbeer, lime og vodka

*

REJER, TANG OG SMØR

Store rejer, bønner, sprød røget tang & brunet smør smagt til med soya.

*

TUN, GRAPE OG MISO

Tuntataki , sesam, grov salsa på pink grape, appelsin, rosenpeber & chili hertil miso barbecue

*

FASAN, DØDSTROMPETER OG KVÆDER

Fasan crepinette med dødstrompeter, foie gras og majs 

Kompot af kvæder fra Millinge og cremet sauce med portvin og madeira

*

KRONDYR, KANTAREL OG ÆBLER

Hasselnød gratineret krondyr ryg med kantarelsky

Vol au vent med stuvede svampe, Elstar æbler og bov

*

PÆRER, KARAMEL OG CHOKOLADE

Små pocherede pærer med chokoladeganache

Karamelmousse med pærer glaseret i honning og rosmarin

*

Kaffe, te og avec

*

Pris: 1295,- inkl. moms og gebyrer

Køb billetter her