Book eller køb her

Skal din aften fortsætte efter desserten?

Hvorfor skal din aften slutte kl. 21:30, når middagen slutter? Så kan vi glædeligt fortælle, at vi har fået et indendørs lounge-område. Det betyder at vi har forlænget vores åbningstider, så du kan forlænge din aften. Her har vi købt nogle nye lækre barstole med tilhørende barborde i samme stil og toner, som vores andre møbler. 

Vi har dertil udviklet et nyt barkort med lækre cocktails, specialøl, vine og sodavand. Vi har sågar udviklet vores egen drink – “Hallundbæks fresh & sour” med gin, æggehvider, limejuice og vores egenproducerede estragonsirup. 

Vi håber at se dig i vores lounge-område og glæder os meget til at byde dig velkommen (igen).
 

Skal din aften starte tidligere i sommerhalvåret?

Nyder du også gerne et glas vin, en drink eller andet godt at drikke før, du skal ud at spise?

Vi har forvandlet vores udendørsområde til en hyggelig terrasse. Der har vi sørget for barstole, barborde, blødere siddepladser og fået en udendørsbar. Skulle det danske vejr ikke være med os, så bare rolig vi har også tæpper og varmelamper. 

Vores terrasse åbner i sommeren frem til og med 31/8 fra kl. 17:00 tors-, fre- og lørdage. Baren lukker, når Hallundbæks alt inklusive starter kl. 18:30. Her trækker i indenfor, hvor fri skænk-selv-bar starter og middagen kan begynde. 

Skal du starte aftenen ud med et lille glas inden middagen? 

Book bord her →