Book eller køb her

Forårsbebuder (23/3 – 6/5)

ROGN & LØG

Rogn marineret med citron & purløg

Løgblinis med syltede perleløg & karse

*

Æggebægeret

Cremet flan med Yuzu perler & fløde

*

KAMMUSLINGER & JORDSKOKKER

Grillede og marinerede kammuslinger

Puré af bagte jordskokker & tynde skiver af jordskokker  

Transparente agurker med dild & peberrodsfløde

*

KALV FRA KILDEGAARDEN PÅ 2 MÅDER

Stegt kalvekam & stegte pølser med kalv samt kyllingeskind

Potpourri af rodfrugter & sauce bordelaise med ramsløgskapers

*

RABARBER & KØRVEL

Rabarber sorbet med lakrids & sprøde lakridsflager

Tonkanød, syltede rabarber og rabarber crudité

Hvid chokoladecreme med kørvel

Makron med broken gel af rabarber

*

 

Frisk hjemmebagt brød og friskostcreme

Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her) 

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

Book bord her →

Sæsonens menu

Du kan glæde dig til en spiseoplevelse, hvor Gastronomisk Chef, Per Hallundbæk, og Køkkenchef, Jacob Mikkelsen, har sammensat menuen med passion for sæsonens råvarer. Per Hallundbæk har, med mere end 30 år som kok og som tidligere køkkenchef på Falsled Kro, en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Mens Jacob Mikkelsen med sin tid fra bl.a. Nordisk Spisehus og Frederikshøj, har en stor passion for især urter og bær fra den danske natur. Sammen har de kreeret en menu med velsmagende og spændende råvarer og med fokus på det gode håndværk. Menuen kommer løbende til at skifte efter årstiden og råvareudvalget.

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

Book bord her