Forårsbebuder (23/3 – 6/5)
ROGN & LØG
Rogn marineret med citron & purløg
Løgblinis med syltede perleløg & karse
*
Æggebægeret
Cremet flan med Yuzu perler & fløde
*
KAMMUSLINGER & JORDSKOKKER
Grillede og marinerede kammuslinger
Puré af bagte jordskokker & tynde skiver af jordskokker
Transparente agurker med dild & peberrodsfløde
*
KALV FRA KILDEGAARDEN PÅ 2 MÅDER
Stegt kalvekam & stegte pølser med kalv samt kyllingeskind
Potpourri af rodfrugter & sauce bordelaise med ramsløgskapers
*
RABARBER & KØRVEL
Rabarber sorbet med lakrids & sprøde lakridsflager
Tonkanød, syltede rabarber og rabarber crudité
Hvid chokoladecreme med kørvel
Makron med broken gel af rabarber
*
Frisk hjemmebagt brød og friskostcreme
Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her)
Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.