Book eller køb her

høstmenu (10/8 – 10/11)

(OBS: Nedenstående menu er ikke aktuel i perioden 12/10-21/10 – Se i stedetEfterårstilbud’)

 

KAMMUSLINGER & STIKKELSBÆR

Tatar af rimmede kammuslinger med lime, chips af sorte ris
& puré af karamelliserede stikkelsbær

*

HUMMER & JORDSKOKKER

Bisque af sort hummer med jordskokker & aromatisk hummerolie

*

AND & SVAMPE

Koldrøget andebryst med svampe variation, råsyltede ribs & små salater

*

OKSE PÅ 3 MÅDER

Stegt inderlår & krokette af confiteret oksetyksteg med pastinakpuré
Kartoffelkage med lufttørret bresaola, timian & små grøntsager
Rødvinssauce

*

PÆRER & HASSELNØDDER

Små pocherede pærer fyldt med nougatcreme
Pæregele, hasselnøddemarengs & pæresorbet

*

Hjemmebagt brød med smørrelse

 

Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her) 

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

Book bord her →

Sæsonens menu

Du kan glæde dig til en spiseoplevelse, hvor Gastronomisk Chef, Per Hallundbæk har sammensat menuen med passion for sæsonens råvarer. Per Hallundbæk har, med mere end 30 år som kok og som tidligere køkkenchef på Falsled Kro, en solid baggrund som gastronomisk kreatør. Han har de kreeret en menu med velsmagende og spændende råvarer og med fokus på det gode håndværk. Menuen kommer løbende til at skifte efter årstiden og råvareudvalget.

Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.

Book bord her