høstmenu (10/8 – 10/11)
(OBS: Nedenstående menu er ikke aktuel i perioden 12/10-21/10 – Se i stedet ‘Efterårstilbud’)
KAMMUSLINGER & STIKKELSBÆR
Tatar af rimmede kammuslinger med lime, chips af sorte ris
& puré af karamelliserede stikkelsbær
*
HUMMER & JORDSKOKKER
Bisque af sort hummer med jordskokker & aromatisk hummerolie
*
AND & SVAMPE
Koldrøget andebryst med svampe variation, råsyltede ribs & små salater
*
OKSE PÅ 3 MÅDER
Stegt inderlår & krokette af confiteret oksetyksteg med pastinakpuré
Kartoffelkage med lufttørret bresaola, timian & små grøntsager
Rødvinssauce
*
PÆRER & HASSELNØDDER
Små pocherede pærer fyldt med nougatcreme
Pæregele, hasselnøddemarengs & pæresorbet
*
Hjemmebagt brød med smørrelse
Menuen er fast med forbehold for ændringer.
(Har I spørgsmål vedr. allergener eller ønsker I en vegetarisk menu, bedes I kontakte os på forhånd her)
Book dit bord via knappen her – betaling sker først på selve aftenen.